flickrlinkedin
Szeretem a garantált minőséget, kiszámítható alacsony áron

Szeretem a garantált minőséget, kiszámítható alacsony áron

Szeretem a garantált minőséget, kiszámítható alacsony áron

Kulcsüzeneteink és ígéreteink

A Value értékek

A Tesco történetében mindig is fontos szerepet játszottak saját márkáink – elvégre ez az egyik dolog, ami megkülönböztet bennünket versenytársainktól.

A Közép-Európában bevezetett saját márkák közül a Value (Tesco Gazdaságos) volt az egyik legelső. Több mint 15 év után azonban kissé megviseltnek, idejétmúltnak és mellőzöttnek tűnik.

Újravizsgáltuk a Value márkát, mert számunkra az élelmiszereink minősége mindig fontos az eladási ártól függetlenül is.

Kutatásunk kimutatta, hogy az árérzékeny vásárlók fontosnak tartják a minőséget. Ők ugyanis nem engedhetik meg magunknak, hogy olyan élelmiszert vegyenek, amelyet kidobnak, ha elégedetlenek vele.

Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy nemcsak az árérzékeny vásárlók keresik a megfizethető termékeket. A gazdasági válság hatására minden vásárlói típus jobban figyel arra, hogy a legjobb minőséget kapja a pénzéért.

A Value márkát a megfelelő minőség biztosítása érdekében vezetjük be újra, ezzel pedig új lehetőségek nyílnak számunkra.

Az új választék minden termékét vásárlók tesztelték, egy részét pedig megújítottuk. Annyira biztosak vagyunk termékeink minőségében, hogy 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk vásárlóinknak, amikor pédául a Value márkát választják.

A Tesco saját márkás termékei központi helyet foglalnak el termékválasztékunkban. Amit kínálnak: fantasztikus választék kedvező áron, a megszokott és megbízható Tesco minőségi garanciával. Saját márkás termékeink között a babtól a kenyérig, a tejtől  a tojásig, a készételektől  a gabonapelyhekig,   mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet.
 

A három alapvető Tesco márka:
Tesco Value – JÓ - legalacsonyabb árú termékeink a piacon, az adott árszínvonalon elérhető legjobb minőségben. Olyan alapvető, napi élelmiszer- és általános cikkek, amelyeknél a hangsúly a minőségen, az áron és a széles választékon van.

Tesco Brand – JOBB - a legismertebb márkákkal azonos vagy jobb minőségű termékek sokkal kedvezőbb áron. A Tesco Brand márka a kivételes érték és minőség záloga. Élelmiszerek és általános árucikkek óriási választékát kínálja.

Tesco Finest* - LEGJOBB - különös gonddal készített és beszerzett, válogatott termékek. Az impozáns választék a legnagyobb igényességgel előállított és beszerzett, exkluzív termékekből áll.
 

Ígéreteink:

A Tesco Value hétköznapi cikkek széles választékát kínálja megbízható minőségben és megfizethető áron.

Termékeinket vásárlóink tesztelték és jóváhagyták.

Verhetetlen árainknak köszönhetően mi kínáljuk a legjobb ár-érték arányú és legolcsóbb termékeket.

Vásárlóink a termékek széles skálájából válogathatnak, hogy biztosítsák a tápláló ételeket családjaik számára.

A 100%-os elégedettségi garancia valamennyi Tesco-logóval ellátott élelmiszertermékre és háztartási cikkre vonatkozik, beleértve a Tesco Value termékeket is.

Beszállítóink

 • Photo of GoodMills Zrt.

  GoodMills Zrt.

  „Vállalatunk a GoodMills Zrt., Magyarország piacvezető malomipari vállalkozása hosszú évek óta szoros együttműködő partnere és megbízható beszállítója a TESCO-GLOBAL Zrt.-nek. A Tesco Value malomipari termékcsaládot magas szintű, nemzetközi minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági feltételeknek megfelelve állítjuk elő, elérhető áron biztosítva ezzel a Tesco vásárlók számára a jó minőségű, hazai malomipari termékek több fajtáját.”

  Halasi Tibor
  Minőségbiztosítási vezető
  GoodMills Magyarország Zrt.

 • Photo of Kaiser Food Kft.

  Kaiser Food Kft.

  "A Kaiser Food Kft. és a Tesco-Global Zrt. partneri kapcsolata több éves múltra tekint vissza. Modern húsüzemeinkben a Kaiser, Csabahús és Finomino márkák mellett mi gyártjuk a Tesco Value termékcsalád több termékét is, a húskészítmények változatos palettáját felvonultatva. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vevői, piaci igények változását, ennek eredményeként fejlesztjük folyamatainkat, bővítjük termékválasztékunkat. Termékeink szigorú élelmiszerbiztonsági előírások betartása mellett készülnek, garantálva ezzel a folyamatos jó minőséget kedvező áron."

  Benkő András
  Belföldi értékesítési vezető
  Kaiser Food Kft.

 • Photo of Kuntej Zrt.

  Kuntej Zrt.

  „A Kuntej Zrt. 2002. óta beszállítója a TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK Zrt-nek. A szoros partneri együttműködés keretén belül 2004-től nem csak Kunsági, hanem TESCO márkanevű tejtermékekkel is állunk a vevők rendelkezésére, melyhez modern feldolgozási technológiát alkalmazunk szigorú minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett.”

  Gacsal Zsolt
  Termelési igazgató
  Kuntej Zrt.

Vásároljon Value termékeket!

 • Photo of TV 1.5% zsírtartalmú friss tej

  TV 1.5% zsírtartalmú friss tej

  A Tesco Value 1,5 %-os tej hazai feldolgozású termék, kizárólag magyar alapanyag felhasználásával készül szigorúan ellenőrzött körülmények között. Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően a tej hosszan megőrzi frissességét és minőségét.

 • Photo of TV sós chips 200g

  TV sós chips 200g

  Kiváló forrásból származó termék, amely beszállítónk gondosságának köszönhetően a teljes szezonban a legjobb minőségű burgonyából készül.
  Stabilan magas minőségű termék elérhető áron. Ropogós, kellően sós és figyelemfelkeltő csomagolású snack.

   

 • Photo of TV félzsíros tehéntúró 450 g

  TV félzsíros tehéntúró 450 g

  Ellenőrzött minőségi magyar alapanyagból, szigorú minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett korszerű feldolgozási technológia alkalmazásával gyártott, a vidéki ízek kedvelőit is kielégítő, kellemesen savanykás, jellegzetesen zamatos túró.

 • Photo of TV hasábburgonya 2,5kg

  TV hasábburgonya 2,5kg

  A TV hasábburgonya standard minőségű, elérhető árú termék, amely garantáltan nem okoz csalódást.
  Kizárólag európai burgonyából az Európai Unióból származó olajjal, az Európai Unióban készült hasábburgonya.

 • Photo of TV 36 darabos midi pelenka

  TV 36 darabos midi pelenka

  A speciálisan csecsemőápolási szakértők által kifejlesztett és az Európai Unióban előállított pelenkák jó nedvszívó képességük révén kényelmes viseletet biztosítanak.

  Jól illeszkednek a derék és a comb köré, és más pelenkákhoz hasonlóan elasztikus szegővel vannak ellátva a szivárgás megakadályozása érdekében. Noha e hagyományos típusú, ragasztócsíkos rögzítő rendszerrel ellátott pelenkák kissé különböznek a standard Tesco pelenkáktól, tökéletesen működő megoldást jelentenek, és az elérhető árnak köszönhetően remek ár-érték arányt kínálnak.

 • Photo of TV alufólia 10 m

  TV alufólia 10 m

  A Tesco Value alufólia könnyen használható, hatékony megoldást jelent a különféle élelmiszerek és edények lefedésére.

 • Photo of TV instant kávé 100g

  TV instant kávé 100g

  A Tesco Value kávé a legjobb vietnami ültetvényekről származó válogatott kávébabszemek keverékéből készült. A speciális pörkölésnek köszönhetően erős, egyedi aromával és különleges ízzel rendelkezik.
  Egy csésze Tesco Value kávéval tökéletesen indul a nap.

 • Photo of TV kukoricapehely 750g

  TV kukoricapehely 750g

  Hagyományos módszerrel, a sok más hasonló árszínvonalú terméknél használt kukoricapép helyett valódi kukoricaőrleményből készült.

 • Photo of TV piskótatallér

  TV piskótatallér

  A finom piskótaréteg és a zamatos gyümölcszselé találkozása. A Tesco Value piskótatallér 45%-os gyümölcszselé tartalmával remek minőséget és ár-érték arányt kínál.

 • Photo of TV száraz kutyaeledel 3kg

  TV száraz kutyaeledel 3kg

  Minden, ami kedvence egészségéhez és boldogságához szükséges. Teljes értékű kutyaeledel szárnyas ízesítéssel.

 • Photo of Csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az.

  Csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az.

  100%-os elégedettségi garancia

  Ha bármely termékünkkel nem elégedett, kérjük, hozza vissza a bizonylattal együtt, és a termék teljes árát visszatérítjük.
  Részletek a http://tescominoseg.hu/ oldalon olvashatók.

 • Photo of Vegye meg Value termékeinket most!

  Vegye meg Value termékeinket most!

  Value termékeink elérhetőek online bevásárlás oldalunkon is, kattintson ide !

Érdekes tények a Tesco Value-rólGyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent a Tesco saját márka?

A Tesco sajátmárkás termékei központi helyet foglalnak el termékválasztékunkban. Amit kínálunk vásárlóinknak: fantasztikus választék kedvező áron, a megszokott és megbízható Tesco minőségi garanciával. Sajátmárkás termékeink között a babtól a kenyérig, a tejtől a tojásig, a készételektől a gabonapelyhekig, mindent egy helyen megtalálnak vásárlóink, amire szükségük lehet.

A három alapvető Tesco márka:

A Tesco Value termékek legalacsonyabb árú termékeink a piacon, az adott árszínvonalon elérhető legjobb minőségben.

A Tesco Brand termékek a legismertebb márkákkal azonos vagy jobb minőséget kínálnak sokkal kedvezőbb áron.

A Tesco Finest* termékek különös gonddal készített és beszerzett, válogatott termékek.

Mi különbözteti meg a Tesco Value-t a többi márkától?

A Tesco Value termékek kínálják a piacon elérhető termékek között a legjobb ár-érték arányt. Különféle kategóriákban, köztük az alapvető napi cikkek kategóriájában is kaphatók. A Tesco Value termékeket kizárólag a fő szín-/ízváltozatokban forgalmazzuk (nem pedig az összes változatban). Vállalatunk méreténél fogva a legjobb árat kínáljuk a mezőnyben.

Miért bízhatok a Tesco Value termékekben? Miért jó választás számomra a Tesco Value?

Az általunk folytatott kutatás eredményei alapján megértettük, hogy milyen fontos a Tesco Value márka vásárlóink számára, és így ezt minél inkább a vásárlóink igényeihez igazítottuk.

A kiskereskedők egyre inkább a saját márka segítségével különböztetik meg magukat a mezőny többi tagjától. Beszállítóinkkal keményen dolgozunk azon, hogy a Value márkát egyszerűbbé és olcsóbbá, egyszersmind jobb minőségűvé és olcsóbbá tegyük.

A Tesco Value hétköznapi cikkek széles választékát kínálja megbízható minőségben és megfizethető áron. Időt és energiát nem kímélve azon fáradoztunk legjobb és legmegbízhatóbb beszállítóinkkal, hogy a Tesco Value termékválaszték biztosan megfeleljen vásárlóink minőségi elvárásainak. Termékeinket vásárlóink tesztelték és hagyták jóvá.

Alapanyagaink megbízható forrásból származnak, és a piaci színvonalnak megfelelő, vagy az adott árszínvonalon elérhető legjobb minőséget képviselik.

Hogyan tudja a Tesco alacsonyan tartani a Value termékek árát?

Vállalatunk méreténél fogva a lehető legjobb ár-érték arányú alapanyagokat szerezhetjük be megbízható forrásokból. Emellett Value termékeink csomagolása – noha tökéletesen megfelel vásárlóink céljainak – viszonylag egyszerű.

A Value márka beszállítóihoz hasonlóan mi is rendelkezünk az előállítási költségek és az árak alacsonyan tartásához, egyúttal a Value termékek minőségének javításához szükséges eszközökkel.

Milyen minőségi szabályok vonatkoznak a Tesco Value termékekre?

A Tesco Value nem a rossz minőség szinonimája, épp ellenkezőleg: az adott áron elérhető legjobb minőséget képviseli. Legolcsóbb márka létére meglepően jó minőséget képvisel. A termékfejlesztés során arra törekszünk, hogy a minőséget és a vásárlói élményt a csomagolási költségek növekedése és a felesleges szín- és ízváltozatok bevezetése nélkül javítsuk.

A Tesco Value termékeknek lehetőség szerint (íz, teljesítmény, használhatóság szempontjából) azonos vagy jobb minőséget kell kínálnia, mint a többi (gyártói vagy kiskereskedői) márka legolcsóbb termékének.

A minőség tesztelésénél a kijelölt legolcsóbb termékek jelentik a viszonyítási alapot, és a vásárlóknak ennek alapján különbséget kell tudniuk tenni a Tesco és más vezető márkák gazdaságos termékei között.

Honnan lehet tudni, hogy a Tesco Value termékek jó minőségűek?

Az általunk kifejlesztett összes terméket vásárlóink tesztelték és találták megfelelőnek. Beszállítóinkkal szorosan együttműködve biztosítjuk, hogy betartsák a gyártásra vonatkozó szigorú minőségi előírásainkat.

A 100%-os pénz-visszafizetési garancia a Tesco Value termékekre is érvényes?

Természetesen. A 100%-os pénz-visszafizetési garancia valamennyi Tesco-logóval ellátott élelmiszertermékre és háztartási cikkre vonatkozik, a Tesco Value termékeket is beleértve.

Valamennyi Tesco Value termékünket vásárlóink tesztelték és találták megfelelőnek. Mit jelent ez pontosan?

Tesco Value termékeink tesztelését vagy száz főből álló vásárlói kör, vagy felkészített vásárlóinkból és szakembereinkből álló kis létszámú csoport végezte annak megállapítása érdekében, hogy a termékek minőségi szempontból valóban a viszonyítási alaphoz képest azonos vagy jobb teljesítményt nyújtanak-e, vagy – viszonyítási alap hiányában – megfelelnek-e a terméktulajdonságoknak.

Miről ismerem fel a Tesco Value termékeket a Tesco áruházakban?

A Tesco Value termékek vidám csomagolásukról és megújult logójukról könnyedén felismerhetők.

Value receptek

 • Photo of Hideg tésztasaláta

  Hideg tésztasaláta

  Hozzávalók 4 személyre:
  40 dkg Tesco Value fusilli tészta
  1 evőkanál Tesco Value só
  2 evőkanálTesco Value citromízesítő
  0.5 csomag Tesco Value friss salátakeverék
  20 dkg Tesco Value párizsi
  1 pohár Tesco Value natúr joghurt

  A tésztát kifőzzük enyhén sós, forró vízben. Ha megfőtt, leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.
  A párizsit szeletekre, majd csíkokra vágjuk és félre tesszük.
  A joghurtot keverőtálba rakjuk és ízesítjük sóval, citromlével.
  Az öntetbe beleforgatjuk a csíkokra vágott párizsit és a kihűlt tésztát.
  A tésztasaláta alapba beleszórjuk a friss salátakeveréket és összekeverjük az egészet, ízesítjük és hűtőbe rakjuk.
  Hidegen fogyasztjuk.

 • Photo of Brokkolikrémleves

  Brokkolikrémleves

  Hozzávalók 4 személyre:
  60 dkg Tesco Value fagyasztott brokkoli
  3 evőkanál Tesco Value light margarin
  20 dkg Tesco Value trappista sajt
  1 teás kanál Tesco Value só
  1 csipet bors
  Szerecsendió ízlés szerint
  3 dl tejszín
  150g Tesco Value natúr joghurt
  2-3 evőkanál liszt/keményítő
  2 kocka Tesco zöldségleveskocka

  A margarint egy edényben feolvasztjuk és rárakjuk a kiengedett brokkolirózsákat.
  Ízesítjük sóval és borssal.
  A natúr joghurtban csomómentesen keverjük el a lisztet/keményítőt.
  Időnként ránézünk a zöldségre, és ha már a fakanállal szét tudjuk nyomni a brokkolit,akkor felengedjük a forró alaplével (Tesco Zöldségleveskocka + forró víz). Alaposan felforraljuk.
  Ha forr a leves, félre húzzuk és összeturmixoljuk, majd visszatesszük a tűzre, és tejszínnel dúsítjuk, illetve megszórjuk ízlés szerint szerecsendióval. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

 • Photo of Gyümölcsleves

  Gyümölcsleves

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 pohár Tesco Value erdei gyümölcsös joghurt
  1 tasak Tesco Value vaníliás cukor
  1 tasak Tesco Value fahéjas cukor
  2 liter Tesco Value tej
  1 flakon Tesco Value tejszínhabspray
  30 dkg málna
  30 dkg szeder

  A joghurtot egy tálba rakjuk és alaposan összekeverjük,majd felöntjük tejjel és ízesítjük a kétféle cukorral.
  Ha alaposan kikevertük, akkor szórjuk bele a gyümölcsöket és óvatos mozdulatokkal keverjük át a levest, úgy, hogy a gyümölcs ne törjön össze.
  Tálaláskor tejszínhabrózsával díszítjük a levest.

 • Photo of Almás csirkemell

  Almás csirkemell

  Hozzávalók 4 személyre:
  40 dkg Tesco Value alma
  20 dkg Tesco Value trappista sajt
  1 csipet Tesco Value só
  60 dkg Tesco Value hasábburgonya
  1 csipet Tesco Value ételízesítő
  1 kis pohár Tesco Value tejföl
  80 dkg csirkemell
  3 dl étolaj (a burgonya sütéséhez)
  4 evőkanálnyi étolaj (a csirkemell sütéséhez)

  A csirkemellet szeletekre vágjuk. Serpenyőben olajat melegítünk és belehelyezzük a szeletekre vágott csirkemellet. Megszórjuk sóval és ételízesítővel.
  Ha mindkét fele megsült, szedjük ki a csirkemelleket és rakjuk sorba egy tepsibe.
  Helyezzük rá a szeletekre vágott almát és kanalazzunk rá egy-egy kanál tejfölt, majd fedjük be reszelet sajttal és előmelegített sütőben 200 fokon olvasszuk rá a sajtot.
  Közben süssük meg a hasábburgonyát. Tálaláskor a hasábburgonyára rakjuk rá az almás csirkemellet.

 • Photo of Brokkolis sertéskaraj

  Brokkolis sertéskaraj

  Hozzávalók 4 személyre:
  60 dkg Tesco Value brokkoli
  20 dkg Tesco Value trappista sajt
  1 csipet Tesco Value só
  60 dkg Tesco Value hasábburgonya
  1 csipet Tesco Value ételízesítő
  3 dl étolaj (a burgonya sütéséhez)
  4 evőkanálnyi étolaj (a karaj sütéséhez)
  8 szelet sertéskaraj

  Egy serpenyőben felmelegítünk kevés étolajat és belehelyezzük a sertéskaraj szeleteket. Meghintjük a hússzeleteket,sóval és ételízesítővel. Süssük meg mindkét felüket.
  Közben a brokkolit forrázzuk le sós forró vízben,majd szűrjük le.
  Rakjuk tepsibe a karajszeleteket és helyezzük rá a brokkoli rózsákat, majd fedjük be reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 190 fokon süssük 10 percig, közben süssük ki a hasábburgonyát.
  Tálaláskor a sült burgonya mellé tálaljuk a brokkolis sertéskarajt.

 • Photo of Sertéskaraj krémmártással

  Sertéskaraj krémmártással

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 pohár Tesco Value tejföl
  30 dkg Tesco Value sárgarépa
  1 csipet Tesco Value só
  1 csipet Tesco Value  ételízesítő
  3 kanál Tesco Value citromízesítő
  3 kanál étolaj
  15 dkg fehérrépa
  1 fej hagyma
  2 evőkanál cukor
  1 evőkanál mustár
  1 db babérlevél
  8 szelet sertéskaraj
  2 evőkanál liszt

  A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk és kevés olajon megsütjük. Kevés sóval és ételízesítővel megszórjuk a hússzeleteket.
  A zöldségeket megtisztítjuk, majd felaprítjuk. Mély serpenyőbe öntünk 2 evőkanál olajat és üvegesre pirítjuk rajta a finomra vágott hagymát és a zöldségeket. Sóval és ételízesítővel ízesítjük.
  Ezután 3 dl vizet öntünk rá és 10 percig főzzük.
  A főtt zöldséget kissé kihűtjük és levével együtt, turmixgépben pépesítjük, majd félretesszük.
  A serpenyőbe öntjük a megmaradt olajat, rászórjuk a cukrot és kevergetve, világos karamellé pirítjuk. Ezután nagyon óvatosan, nehogy a forró cukor kifröccsenjen, ráöntjük a zöldséges pépet és addig forraljuk, amíg a cukor egészen felolvad benne. Hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet és a reszelt citromhéjat, valamint a tejföllel és 1/2 dl vízzel simára kevert lisztet.
  Kevergetve, jól felforraljuk. Tálaláskor a húst bevonjuk a mártással.
  Köretnek hasábburgonya vagy főtt tészta is megfelelő.

 • Photo of Spagetti carbonara másképpen

  Spagetti carbonara másképpen

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 csomag Tesco Value spagetti
  1 csipet Tesco Value só
  20 dkg Tesco Value trappista sajt
  40 dkg Tesco Value párizsi
  3 evőkanálnyi étolaj
  5 dl tejszín
  5 db tojássárgája
  2 gerezd fokhagyma
  1 kanál liszt

  A tésztát enyhén sós, olajos vízben, kb. 10-20 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük, átmossuk.
  A olajat felhevítjük, közben a párizsit felcsíkozzuk. A felhevített olajra tesszük a párizsit, borsot. Rátesszük a fokhagymát, lisztet, és gyorsan összekeverjük, majd 0.5-1 percig pirítjuk. Ügyeljünk, hogy ne égjen meg a liszt!
  Tejszínes-tojássárgás keverékkel felöntjük, híg tejföl állagúra sűrítjük a szószt, rövid idő alatt, majd ízlés szerint sózzuk.
  Beleszórunk 5 dkg reszelt sajtot.
  A főtt, lecsöpögtetett tésztát alaposan belekeverjük a szószba.

  Tipp: Csak a szükséges mennyiséget keverjük be, amit rögtön tálalunk is, mert ha állni hagyjuk a tésztát a szószban, a tészta felszívja a tejszínt, és ekkor már nem lesz ízletes a spagettink!

  Sajttal alaposan megszórva tálaljuk!

 • Photo of Fűszeres csirkemell tzatzikivel

  Fűszeres csirkemell tzatzikivel

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 pohár Tesco Value tejföl
  30 dkg Tesco Value hasábburgonya
  1 csipet Tesco Value só
  1 csipet Tesco Value ételízesítő
  1 pohár Tesco Value natúr joghurt
  2 db kígyóuborka
  5 gerezd fokhagyma
  4 db csirkemellfilé
  1 dl étolaj
  1 csipet bors

  A csirkemellet szeletekre vágjuk és forró serpenyőben, kevés olajon mindkét felüket megsütjük. Közben sózzuk és meghintjük ételízesítővel.
  Az uborkákat lereszeljük és meghintjük sóval és állni hagyjuk.
  A fokhagymát összezúzzuk és az uborkára szórjuk, majd kinyomkodjuk az uborkát.
  Ezután a tejföllel és a joghurttal elkeverjük a kinyomkodott uborkát és ízesítjük sóval, borssal és csipet ételízesítővel.
  A kész tzatzikit hűtőbe rakjuk.
  A hasábburgonyát forró olajba kisütjük.
  Tálaláskor a sült burgonya mellé rakjuk a sült csirkemellet és akár külön kis tálkába kínálhatjuk a tzatzikit.

 • Photo of Tiramisu

  Tiramisu

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 pohár Tesco Value mascarpone (500gr)
  2 tasak Tesco Value vaníliás cukor
  6 db Tesco Value tojás
  1 csomag babapiskóta
  2 dl főtt kávé
  1 dl fehérrum
  5 dkg kakaópor
  10 dkg porcukor

  A tojások sárgáját kikeverjük, a cukorral, majd hozzáadjuk a Mascarpone krémet. Alaposan kikeverjük és ízesítjük vaníliás cukorral. Utoljára pedig belekeverjük a tojások felvert habját.
  A kávéba beleöntjük a rumot (ebbe mártogatjuk majd a babapiskótákat), majd előveszünk egy nem túl magas, szögletes tálat.
  A babapiskótákat egyenként belemártjuk a rumos kávéba, majd szorosan egymás mellé rakjuk. Ha egy sor megvan, öntsünk rá egy réteg krémet, hintsük meg kakaóporral.
  Így rétegezzük, amíg a hozzávalók el nem fogynak: babapiskóta, krém, kakaópor.
  Egy napig pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek.

 • Photo of Túrógombóc

  Túrógombóc

  Hozzávalók 4 személyre:
  1 liter Tesco Value tej
  1 tasak Tesco Value vaníliás cukor
  1 tasak Tesco Value zsemlemorzsa
  30 dkg Tesco Value búzadara
  25 dkg Tesco Value  túró
  10 dkg cukor
  1 db citrom

  A tejet felforraljuk, és beleszórjuk a búzadarát, cukrot, vaníliás cukrot. Folyamatosan keverve, sűrű tejbegrízt készítünk, olyat amit lehet majd formázni. Ha kész hozzáadjuk a túrót, citromhéjat, és hagyjuk kihűlni, hogy később majd kézzel gombócokat formázzunk.
  A zsemlemorzsát szárazon megpirítjuk, majd megforgatjuk a gombócokat benne.